Ochutnávka vín bez rezervace: 80+ vzorků a místní vinaři

Na akci ochutnávky vín nepotřebujete rezervaci ani vstupenku, stačí jen mapa a chuť na víno. Nabídka zahrnuje přes 80 vzorků s minimálním počtem 8 od každého vinaře za cenu od 15 Kč za 0,5 dcl. Kromě vína můžete vychutnat i doplňková jídla. Akce nabízí jedinečnou atmosféru a příležitost poznat místní vinaře a jejich příběhy.


Na tuto akci nemusíte mít žádnou předchozí rezervaci ani si kupovat vstupenku. Stačí vám jen mapa, kterou naleznete na webových stránkách pořadatele, a chuť na víno. Můžete se těšit na více než 80 různých vzorků, které na vás čekají. Sklenice vám zapůjčí jednotliví vinaři a za víno, které ochutnáte nebo si odnesete domů, zaplatíte přímo ve sklepě.

Každý vinař nabízí minimálně 8 vzorků vína za velmi přijatelnou cenu od 15 Kč za 0,5 dcl. A protože nejen vínem je člověk živ, můžete si také pochutnat na různých doplňkových jídlech, jako jsou chleba se sádlem, škvarková pomazánka, sýry, klobásky nebo třeba čepované pivo.

Unikátní atmosféra vás vtáhne do světa vín a poskytne vám příležitost poznat nejen produkci místních vinařů, ale také jejich příběhy. Tento jedinečný zážitek je skvělou volbou pro všechny milovníky vína i pro ty, kteří chtějí nahlédnout do tajů vinařství.

Přijďte si užít den plný chuťových zážitků a zároveň podpořit místní vinaře. Přes svou rozmanitost a kvalitu je tato akce dostupná všem, kdo mají rádi víno a dobré jídlo. Navštivte jednotlivé sklepy, ochutnejte, co nabízí, a odneste si ten nejlepší zážitek domů.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Kotlíkové dotace

Hlavní zprávy