Ověřená značka BS ACOUSTIC otevřela svoji prodejnu v Brně!

Značku BS ACOUSTIC se svými zákazníky spojuje nepopsatelná radost z hudby. Hudba se dá bezpochyby vyslechnout kdekoli a z jakéhokoli audio zařízení. Naplno si ji ovšem vychutnáte jedině prostřednictvím kvalitní ozvučovací techniky.


V BS ACOUSTIC vám zajistíme pravý požitek z čistého zvuku. Vědomosti a zkušenosti, které jsme za téměř 30 let získali, nám umožnily růst a posouvat se vpřed. Dnes již vyrábíme také vlastní produkty pod značkou BSA a nadále pokračujeme v dodávání prvotřídních produktů světových značek.

Jelikož svým zákazníkům chceme být ještě blíž, nedávno jsme otevřeli jednu z našich prvních prodejen v České republice. Na naše české zákazníky nyní v Brně čeká kompletně nový 120m2 showroom. Poslechněte si na vlastní uši produkty instalační, profesionální a hi-fi techniky z nabídky BS ACOUSTIC.

Pokud nemáte v oblibě nakupování přes internet, naši zaměstnanci vám pomohou s výběrem produktu, který nejlépe splňuje vaše požadavky. V případě zájmu o předvedení konkrétního produktu nám napište e-mail s názvem produktu a my jej pro Vás rádi připravíme na konkrétní datum a čas.

Využít můžete také naše klientské pracoviště, kde si společně projedeme požadavky na ozvučení vašeho prostoru a nabídneme návrh ozvučení na míru pro města, obce, vzdělávací instituce, kulturní, sportovní zařízení nebo kancelářské prostory.

BS ACOUSTIC je také výhradním dodavatelem značek jako Lotronic, MasterAudio, Accusonic, Intusonic či Hill-Audio, proto je jejich nabídka obohacena o unikátní produkty, které nenajdete u žádného jiného obchodníka.

Navštivte naši brněnskou prodejnu v době od 9:00 - 17:00 každé pondělí až pátek a vyberte si z naší top nabídky.
Nacházíme se na adrese:
Košinova 3105/18A

612 00 Brno-Královo Pole

V blízkosti prodejny je možné bezplatné parkování.

Komerční sdělení. Zdroj foto a text: inzerent

Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy