Vyhráli všichni, kdo přišli

BLANENSKO, VYŠKOVSKO: Probíhají preventivně prezentační akce policistů, zaměřené na viditelnost účastníků silničního provozu.




Kdo je vidět, vyhrává! Tradiční akci s tímto názvem uspořádali včera policisté v jihomoravském kraji, konkrétně v Boskovicích. Pestrého programu se zúčastnila široká veřejnost. V rámci prezentace policie a dalších složek jsme upozorňovali na význam reflexních prvků v dopravě, především pak nejzranitelnějším účastníkům silničního provozu, a to chodcům a cyklistům. Návštěvnici si tak odnesli nejen reflexní dárek, ale také spoustu zážitků z nevšedního odpoledne. U stánku BESIP si mohli ověřit své znalosti z dopravy, u kolegů z Českého červeného kříže si osobně vyzkoušeli zásady poskytnutí první pomoci a u hasičů a městské policie si prohlédli techniku a vybavení. Obdobná akce proběhla také v Bučovicích na Vyškovsku s názvem Je nás vidět! Pokud jste se k nám nedostali, a rádi by jste zúčastnili výše uvedeného programu, přijďte se za námi podívat, a to ve čtvrtek 24.10.2024 od 16.00 hod do Blanska na Poduklí a následující den od 16.00 hod do Vyškova, před budovu Územního odboru PČR Vyškov. Záleží nám na vaší bezpečnosti, proto všechny příchozí odměníme reflexním dárkem aneb „Kdo je vidět, vyhrává!“

Děkujeme všem, kteří se na akci podíleli a uvedeným městům a BESIPu za spolupráci a poskytnutí reflexních dárků pro návštěvníky.

por. Mgr. Lenka Petrželková, 23. října 2024


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Kotlíkové dotace

Hlavní zprávy