Strážníci získali v městské části Brno-jih odloučené pracoviště

Na Dornychu vzniklo odloučené pracoviště Městské policie Brno v revíru Jih. Nové prostory budou strážníkům sloužit jako zázemí. Budova se nachází na Dornychu 114 a otevírá se po celkové rekonstrukci domu.


„Městská část Brno-jih připravila strážníkům z revíru Jih nové prostory pro jejich zázemí. Díky odloučenému pracovišti bude městská policie blíže Brňanům a výkonu své práce. Pracoviště nebude sloužit jako klasická služebna a strážníci se tam nebudou zdržovat celodenně, avšak jako základna velmi zefektivní výkon služby v revíru,“ vysvětlila primátorka města Brna Markéta Vaňková.

„Prostory jsou po celkové rekonstrukci a odloučené pracoviště bude určeno pro pět a později až devět strážníků. Dislokované pracoviště má 181 m2. Zahrnuje tři kanceláře, kuchyňku, šatny, sprchy a sociální zázemí. Celková hodnota rekonstrukce těchto prostor byla 6 304 439 korun včetně DPH. Částka byla placena z prostředků městské části Brno-jih. Město Brno financovalo připojení k optické síti ve výši 300 000 korun,“ doplnil radní pro oblast investic David Grund.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 29.09.2022 08:18




0 +
 
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy