Neděle přinesla i kuriózní nehody

BRNO, BLANENSKO: Motorkář zablokoval v neděli večer na dvě hodiny Královopolský tunel..




Uplynulá neděle nebyla v řadě případů šťastným dnem pro cyklisty ani motocyklisty. Poměrně příjemné počasí je vylákalo k vyjížďkám, pro policisty to však znamenalo větší množství nehod. Za mnohé z nich si však mohli tito účastníci silničního provozu sami. Například v Boskovicích řešili dopravní policisté nehodu sedmapadesátiletého muže, který doplatil na lajdácky zavěšenou tašku s nákupem na řídítkách. Ta se mu zapletla do kola a zapříčinila tvrdý pád. Při něm se jezdec zranil na hlavě. Jeho zranění by asi nebyla tak závažná, kdyby měl na hlavě připevněnou přilbu.
Zřejmě vysoká rychlost mladého motocyklisty mohla za nedělní podvečerní uzavírku Královopolského tunelu. Při průjezdu tubusem ve směru od Žabovřesk zavadil o obrubník a havaroval. Jeho zranění naštěstí nebyla vážná. Nepříjemnosti však způsobil ostatním řidičům, pro které byl tunel pro vyšetřování havárie dvě hodiny uzavřen.
V neděli večer vyšetřovali policisté kuriózní nehodou na náměstí Svobody v Brně. Jezdec na jednokolce si počínal neopatrně a nedokázal se vyhnout cizinci na elektrokoleběžce. Po střetu skončil na zemi. Také jeho museli záchranáři převézt k dalšímu ošetření do nemocnice.

por. Bohumil Malášek, 17. června 2024 Související dokumenty neděle_1706.mp3
Velikost souboru:990,3 KB / formát MP3


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Kotlíkové dotace

Hlavní zprávy