Den pro rodinu

0

Dne pro rodinu, sportovní ukázky, loutkové divadlo, dětské aktivity, knihovna náměstí Hrdinů-gymnázium, blog, region24, zdravetrendy


Dne pro rodinu nabízí bohatý program včetně sportovních ukázek, loutkového divadla, dětských aktivit a prezentace služeb. Akce se koná za příznivého počasí v prostoru knihovny a náměstí Hrdinů-gymnázium.

Srdečně zveme děti, rodiče i prarodiče na Den pro rodinu. Program bude bohatý, nabídne zajímavosti jak pro děti, tak pro seniory. k dispozici bude i občerstvení. Akce se koná pouze za příznivého počasí.

V rámci Dne pro rodinu se můžete těšit na bohatý program. Můžete vidět ukázky sportovních aktivit Box klubu Mistřín či Pohybové akademie Kyjov. Pro menší děti nabídneme loutkové divadélko vnouček. Doprovodný program: dětské tetování, skákací hrad, výtvarné dílny, fotokoutek. Prohlédnout si budete moci hasičský či sanitní vůz nebo si vyzkoušet první pomoc. Proběhne také prezentace sociálních a návazných služeb a chybět nebude ani občerstvení. Akce proběhne pouze za příznivého počasí. Program se bude odehrávat 11. května 2024 14:00 - 17:00 v Knihovně a prostory před knihovnou (náměstí Hrdinů-gymnázium).




Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář