Sokolové v Brně uchvátili průvodem a cvičením, potlesk burácel ulicemi i stadionem

0

slavnostní průvod, sokolové, stadion, hromadné skladby, atmosféra, blog, blogall


Slavnostní průvod sokolů na stadionu přilákal desítky nadšených diváků, kteří zachycovali nezapomenutelné okamžiky. Po slavnostním nástupu následovalo dvanáct hromadných skladeb, včetně gymnastiky, jógy a akrobacie. Atmosféru vystihla Sokolská župa Jana Máchala: „Úžasná a nepopsatelná."

Slavnostní průvod sokolů, který se konal na stadionu, přilákal desítky nadšených diváků. Mnozí z nich neváhali zachycovat nezapomenutelné okamžiky na své mobilní telefony. Radostné mávání, vzájemné pozdravy a opožděné mexické vlny dodaly celé akci úžasnou atmosféru.

Po příjezdu na stadion následoval slavnostní nástup s historickými prapory a vztyčením české vlajky. Okamžik byl doprovázen vřelým potleskem z plných tribun. Následně sokolové předvedli dvanáct hromadných skladeb, které zahrnovaly nejen gymnastické vystoupení, ale i prvky jogy a akrobacie. Bez mála sto padesát dorostenek a mladých žen ukázalo, jak může každá žena pocítit jedinečnost ve svém těle.

Kromě toho více než čtyři stovky předškoláků cvičilo na motivy Ferdy Mravence. 119 mladších žákyň se proměnilo v mladé čarodějky, zatímco nejmenší děti účinkovaly spolu s rodiči a prarodiči, předvádějíce veselou hru na čmeláky. Každé vystoupení bylo doprovázeno nadšeným povzbuzováním publika.

Atmosféru akce nejlépe popsala Sokolská župa Jana Máchala, jedna z pořadatelských organizací: „Atmosféra byla slovy nepopsatelná, úžasná. Kdo tu byl naživo, zažil radost, sport, soudržnost a nezapomenutelné okamžiky.“



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář