Vytvořte si vlastní masážní svíčku s unikátní vůní

Workshop výroby masážních svíček v Brně-střed nabízí relaxaci, vůně a tvořivost. Účastníci si užijí odpočinek, objeví tajemství přírodních léčiv a vytvoří své unikátní masážní svíčky pro péči o tělo.


Svěží tóny limetkové vůně, skořicový olej, exotická franžipán nebo vyživující bambucké maslo jsou jen malou ochutnávkou přírodních elixírů a esencí, z nichž si vyrobíte svůj osobní vůně. Zapojte své smysly a vstupte do světa, kde se příroda a hudba splývají do jednoho harmonického cele.

Individuální směsi vůní a účinky přírodních olejů na pokožku jsou nejen příjemné, ale také regenerační a hydratační. Masážní svíčka rozsvícením uvolní teplý (nikdy horký) tělový olej, který můžete jemně vmasírovat do kůže a pořádně se uvolnit.

Na tomto workshopu, který se koná 22. března 2024  od 18:00 do 20:00 hodin, pro účastníky připravujeme nejenom tvorbu unikátních masážních svíček z rostlinných olejů a přírodních vosků, ale také cenné informace o vlastnostech zázračných přírodních surovin. Probírání exkluzivních esencí a vlastností, které prospívají vaší pokožce, proběhne v uklidňujícím prostředí za doprovodu meditativní hudby a šálkem lahodného čaje. Odpočiňte si ve společnosti těch, kteří sdílejí vášeň pro vůně, přírodní ingredience a esenciální oleje.

Své tvořivé schopnosti uvolníte během dvou hodin plných vzrušení a objevů. Každý účastník workshopy si odnese vlastnoručně vyrobenou masážní svíčku plnou úžasných vůní a pozitivní energie.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy